Coaching

COACHING

ICF & ACCCoaching on ajatuksia herättävä ja luova yhteistyösuhde, jonka tavoitteena on inspiroida asiakasta hyödyntämään kokonaisvaltaisesti henkilökohtainen ja ammatillinen potentiaalinsa.

Olen sertifioitu coach, jolla on kyky saada sinut harppaamaan kohti tavoitteitasi. Coaching on aina luottamuksellinen prosessi, joka koostuu useasta tapaamisesta. Tapaamisissa keskitymme sinun haasteisiin, esteiden poistamiseen, tavoitteiden saavuttamiseen ja toimintatapojen tehostamiseen.

Ota yhteyttä kun haluat harpata kohti unelmiasi olivatpa ne työhön, opiskeluun tai elämään liittyviä.

 

Katso myös valmennus ja konsultointi

[ultimate_img_separator animation=”No Animation” animation_duration=”3″ animation_delay=”0″ animation_iteration_count=”1″ img_separator=”id^177|url^https://www.leapmoon.com/wp-content/uploads/2016/01/0514492r.jpg|caption^null|alt^null|title^0514492r|description^null” img_separator_width=”desktop:900px;”]

Kokemuksia coachingista:

Tehoa tavoitteiden saavuttamiseen

“Kysyin Wikiä Coachikseni kun minulla oli paineita parantaa prosesseja työpaikalla, laatia erilaisia suunnitelmia, nivoa yhteen nämä ja moni muu asia johtamisen erikoisammattitutkintoni loppuunsaattamiseksi. Olin valmistautunut ensimmäiseen tapaamiseen itselleni  tyypilliseen tapaan agendalla. Laatimani agenda osoittautui heti kapeaksi otokseksi ajatuksistani ja huomasin, että coaching kattoi paljon enemmän kuin olin osannut kuvitellakaan.

Kymmenen tapaamisen ajan Wiki haastoi, laittoi lujille, kysyi ja vaati vastauksia, seurasi etenemistä – kysellen perääni olenko tehnyt mitä itselleni lupasin. Wiki ei päästänyt helpolla, laittoi minut vastaamaan omiin kysymyksiini ja varmisti vastauksieni laadun myös. Coachingin kautta Wiki sai minut pohtimaan mihin  käytän aikaani ja miten priorisoin toimintaani.

Coaching sessiot vierähtivät mukavissa vaikkakin haastavissa tunnelmissa. Wiki on vaativa, jämäkkä ja tuloshakuinen coach, lisäksi hän on tunteella ja sielulla mukana coachattavansa kohtaamisissa. Johtamisen erikoisammattitutkintoni valmistui kiitettävän ketterästi. Wikin coachauksessa saavutat tavoitteesi ja saat eväät niiden jatkuvaan ylittämiseen, suosittelen!”

Hanna Stigell
Henkilöstöpäällikkö / palkitseminen
Lassila & Tikanoja Oyj